My Photo
Name:
Location: Bulgaria

РАЗКАЗИ ЗА ДВАМА - ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ Здравейте! Тук може да прочетете разказите, които написах през досегашната съзнателна част от живота си. Надявам се да имам възможността и в бъдеще да ви предлагам нещата, които смятам, че ще напиша. Надявам се, че разказите ще ви допаднат. Но независимо дали ще ги харесате или не - пишете ми. Вашето мнение е особено важно за мен. E-mail: stefanbonev@gbg.bg или stefanbonev@gmail.com . Приятно четене!

Sunday, June 06, 2010

Разказът "Стареца" в компанията на Вазов, Йовков, Елин Пелин, К. Константинов и Г. Господинов


Имам повод да ви се похваля. В тазгодишното издание на сборника за външно оценяване и подготовка за изпити за 7 клас на издателство "Булвест 2000" е включен и разказът ми "Стареца". Освен него другите тестове са от класиците Иван Вазов, Йордан Йовков, Елин Пелин, Константин Константинов и Георги Господинов.
В екипа, изготвил сборника, влизат проф. Кирил Димчев, доц. д-р Ангел Петров, проф. дпн Мария Герджикова, Олга Попова, Илияна Кръстева и д-р Мая Падешка, която е автор на раздела за преразказ на неизучаван текст с определена дидактическа задача. Сконирани страници от сборника можете да видите тук.

Вижте какво показа ТВ "Тракия"



A това е репортажа на Би Ти Ви

0 Comments:

Post a Comment

<< Home